h

SP Boxmeer legt zich niet neer bij vertrek familie Khachatryan

3 maart 2015

SP Boxmeer legt zich niet neer bij vertrek familie Khachatryan

De SP in Boxmeer is verbijsterd over het besluit van de rechtbank om Hovsep Khachatryan en zijn familie uit te zetten.  De redenen die de rechtbank aangeeft zijn totaal niet te bevatten. Het feit dat een delict uit het verleden waarvoor Hovsep al lang zijn straf heeft uitgediend nu weer als reden voor uitzetting aangehaald wordt is onbegrijpelijk. Hij wordt nu dus dubbel gestraft voor hetzelfde vergrijp. De SP in Boxmeer legt zich dan ook niet neer bij het vertrek van Hovsep en zijn familie.

De SP gaat met de familie in gesprek en zal hen in elk geval adviseren om in hoger beroep te gaan. Deze mogelijkheid staat gezien het vonnis nog open. Het is aan de familie Khachatryan of ze deze stap willen nemen.

Reacties

Misschien biedt het Europese Hof een oplossing.
Hier is mijns inziens sprake van schending van het mensenrecht. Wij Nederlanders maken ons daar al jaren schuldig aan.
Teeven en Opstelten zullen hopelijk het veld moeten ruimen i.v.m. valse voorlichting van de kamer omtrent een schikking met de crimineel Houtman. Over crimineel gesproken !

Hoe dan ook, er moet gewoon ALLES aan gedaan worden om hem met zijn gezin hier te houden, anders gaan we met zijn allen op Schiphol het vliegverkeer plat leggen, als hij vertrekt, wie gaat er mee....!???

Het is toch van de zotte dat Teeven een drugscrimineel een kapitaal betaald voor een strafbaar feit en deze familie uitwijst voor een akkefietje in het verleden.

Reactie toevoegen

U bent hier