h

Nieuws, september 2015

22 september 2015

Vragen - situatie sporthal ’t Hoogkoor

Vragen raadslid mevr. M. van Wijnen-Heijs betreffende situatie sporthal 't Hoogkoor.

Lees verder
1 september 2015

SP Kamerlid over wet Werk en Inkomen: Het kan echt anders!

Maar liefst veertig belangstellenden uit de regio Land van Cuijk bezochten maandag 24 augustus de informatieavond van de SP Boxmeer met Tweede Kamerlid Sadet Karabulut over de recente wijzigingen in de wet Werk en Inkomen.

Foto: SP Boxmeer / www.sp.nl
Sadet Karabulut lichtte eerst uitgebreid de wijzigingen en desastreuze gevolgen toe en ging uitgebreid in op de vragen en vele schrijnende praktijkvoorbeelden uit de zaal. Zij vatte de nadelen van het beleid van het VVD/PvdA-kabinet samen met: ‘de ontvanger van een uitkering moet niet beloond maar benadeeld worden; daarom gaan we naar en vervelend doen tegen werklozen; we pakken vooral de onderkant van de arbeidsmarkt’. SP-fractievoorzitter Johan Koelman op zijn beurt vertelde hoe de nieuwe wet uitpakt en wordt toegepast in Boxmeer en het Land van Cuijk binnen de samenwerking op dit terrein. Lees verder

U bent hier