h

Tijd voor Rechtvaardigheid! Kom ook!

12 september 2018

Tijd voor Rechtvaardigheid! Kom ook!

Foto: SP / tijdvoorrechtvaardigheid.nl
Het is al weer een flink aantal jaren geleden dat de economische crisis uitbrak. Jarenlang werd ons verteld dat ‘iedereen de broekriem aan moest halen’. Maar nu het economisch beter gaat merken grote groepen mensen amper iets van de vooruitgang. De rechtvaardigheid in onze samenleving is ver te zoeken.

Daarom zijn wij enorm trots dat onze partij het initiatief neemt voor de beweging ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’. Aanstaande zaterdag 15 september vindt de aftrap plaats in Rotterdam, op de Wilhelminakade. Kom ook naar Rotterdam om daar Lilians Rede voor Rechtvaardigheid te horen en te genieten van cabaret, muziek en andere sprekers. Want onze beweging heeft alle steun nodig. Dit is de tijd om op te staan!

Vergeet niet om door te geven dat je erbij bent via: tijdvoorrechtvaardigheid.nl. Hopelijk zien we je aanstaande zaterdag. Tot dan!

U bent hier