h

Hulpdienst

De SP Hulpdienst is de helpende hand van de SP. U kunt hier terecht voor bijvoorbeeld:

  • Problemen met de baas, de verhuurder, de gemeente?
  • Verdwaald in het woud van regels en procedures?
  • Van het kastje naar de muur gestuurd?
  • Hulp nodig om onrecht aan te pakken?
  • Hulp nodig bij het invullen van formulieren?
  • Hulp nodig bij belastingzaken?

Onze medewerkers helpen u met informatie en advies vullen formulieren samen met u in en wijzen u zo nodig de weg naar mensen die u verder kunnen helpen.

Foto: SP / boxmeer.sp.nl

van links naar rechts: Annette Heijstee, Theo Weenink, Jessica Demper, Mariella van Wijnen-Heijs

 

De Hulpdienst is meegegaan met de tijd en voortaan bereikbaar via mail en telefoon. Mensen krijgen dan direct telefonisch, of per omgaande mail antwoord of reactie. Indien nodig wordt een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.
Hoe kunt u ons bereiken op boxmeer@sp.nl of via 06-29375568

Het invullen van formulieren of belastingaangiften gebeurt nog wel centraal, formulieren en belastingpapieren kunnen bij de SP-Hulpdienst afgegeven worden, zij zullen dan zorg dragen voor een correcte en snelle afhandeling.

Het team van de SP hulpdienst zorgt dan voor hulp op maat. 

De service van de SP-Hulpdienst is GRATIS en voor IEDEREEN.
Dus aarzel niet als u een helpende hand kunt gebruiken.

Theo Weenink

Hulpdienst Coördinator

06-29375568

Theo Weenink is ruim 40 jaar lid van de SP. Samen met Emile Roemer heeft hij de SP Boxmeer op gezet. Maar Theo blinkt echt uit in een luistert oor bieden aan mensen en om hen te ondersteunen waar het nodig is. Al jaren draait Theo mee in de Hulpdienst en is hier dan ook de front man van. Vele duizenden belasting aangiftes heeft hij inmiddels gedaan, honderden gesprekken met de schuldhulpverlening en andere organisaties en honderden bezwaarschriften als de aanslagen niet klopte.Tot het uiterste gaan en de grens opzoeken is wat Theo onvoorwaardelijk doet. Gedreven en passievol draait Theo de hulpdienst met een aantal andere hulpdienstmedewerkers vol 100% geloof dat je iedereen kunt helpen. En dat iedereen ook geholpen moet kunnen worden. Momenteel is de maatschappij zo ingedeeld dat iedereen zijn of haar eigen boontjes wel moet kunnen doppen. En de overheid legt de mensen steeds meer regels en wetten op. Het wordt er voor iedereen niet gemakkelijker op. Veel mensen raken het overzicht kwijt in het oerwoud van de wetten en regels. Vandaar dat de SP Hulpdienst er voor IEDEREEN is.

Annette van Heijstee

Hulpdienst Medewerkster

U bent hier