h

Hulpdienst

De helpende hand van de SP

  • Problemen met de baas, de verhuurder, de gemeente?
  • Verdwaald in het woud van regels en procedures?
  • Van het kastje naar de muur gestuurd?
  • Hulp nodig om onrecht aan te pakken?
  • Hulp nodig bij het invullen van formulieren?
  • Hulp nodig bij belastingzaken?

Dan kunt u altijd een beroep doen op de Hulpdienst van de Socialistische Partij.

Foto: SP / boxmeer.sp.nl

Onze medewerkers helpen u met informatie en advies vullen formulieren samen met u in en wijzen u zo nodig de weg naar mensen die u verder helpen.

Hoe kunt u ons bereiken
SP Hulpdienst werkt voortaan per mail, telefoon en huisbezoeken.

De SP Hulpdienst is per 1 januari 2010 niet meer vast in De Weijer van Boxmeer te bezoeken. De hulpvraag is dusdanig veranderd dat de hulpdienst met haar tijd meemoet: dus voortaan bereikbaar per mail, telefoon en vervolgens op huisbezoek.

Mensen krijgen dan direct telefonisch, of per omgaande mail antwoord of reactie. Indien nodig wordt een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.

SP-raadslid Theo Weenink van de Hulpdienst over de nieuwe opzet: “De hulpvragen hebben steeds vaker te maken met onderwerpen of politieke vraagstukken, die je beter ter plaatse bij de mensen thuis kunt of zelfs moet bespreken of beoordelen.”

Weenink geeft een paar voorbeelden. “Als het om thuiszorg gaat dan moet je het verhaal en de thuissituatie samen beoordelen. Hetzelfde geldt voor mensen die vragen hebben over bouwprojecten in hun omgeving. Ook daarvoor moet je vaak naar de mensen toe.”

Het invullen van formulieren of belastingaangiften gebeurt nog wel centraal, formulieren en belastingpapieren kunnen bij de SP-hulpdienst afgegeven worden, zij zullen dan zorgdragen voor een correcte afhandeling.

Vanaf heden kan iedereen die een hulpvraag heeft bellen naar het SP-hulpdienst telefoonnummer: 06-29375568 of e-mailen naar boxmeer@sp.nl

Het team van de SP hulpdienst zorgt dan voor hulp op maat.

De service van de SP-Hulpdienst is gratis en voor iedereen. Dus aarzel niet als u een helpende hand kunt gebruiken.

U bent hier