h

Nieuws van de afdeling

18 maart 2019

Tot hier en niet verder.

Foto: SP

Wij zijn voor het behoud van de natuur in onze gemeente en het gehele Land van Cuijk. Nog meer snelweg door ons gebied bestrijden we dan ook ten zeerste. Tuurlijk, dat er wat gedaan moet worden aan de verkeersdrukte onderstrepen wij ook. Er zijn al goede aanpassingen gedaan zoals een vernieuwd stuk van de N264 tussen Haps en Sint Hubert en de renovatie van de N324 tussen Grave en Oss. Om toch te zorgen voor een goede Oost-West verbinding zijn we voor verdere aanpassingen van de N264 zoals een grotere (turbo) rotonde in Sint Hubert en een nieuwe rondweg om Sint Hubert heen.

Lees verder
14 maart 2019

Actie op het station van Boxmeer en Cuijk.

Foto: SP

Samen met SP Cuijk actie gevoerd op de stations van Boxmeer en Cuijk voor het verbeteren van de maaslijn. Onze kandidaat Mariëlla van Wijnen-Heijs en lijsttrekker Maarten Everling van de Provinciale Staten waren ook aanwezig om de noodzaak hiervan te onderstrepen.

Lees verder
11 maart 2019

Maaslijn actie donderdag 14 maart.

Foto: SP

Aanstaande donderdag 14 maart vanaf 6.30uur houdt SP Boxmeer een
actie i.v.m. de Maaslijn, op het station in Boxmeer. De problemen op de Maaslijn houden aan. Storingen en treinen die uitvallen. Dit is
onacceptabel. Al jaren strijdt de SP in de gemeente, Provincie en de
Tweede Kamer voor een goede treinverbinding die betaalbaar, bereikbaar en toegankelijk is!

Lees verder
9 maart 2019

Op campagnetour

Foto: SP

Van Roosendaal tot Sleeuwijk. Van Breda tot Helmond en van Eindhoven tot Boxmeer. Door heel Brabant heen trokken onze mensen de wijken in. Boodschap: ga stemmen op 20 maart en kies voor rechtvaardigheid. Nu, SP!

Lees verder
27 februari 2019

Campagne voeren in het stralende zonnetje!

Foto: SP

Vanmiddag heerlijk in het zonnetje campagne gevoerd in de Steenstraat in Boxmeer. Tijdens deze campagne hebben wij flyers uitgedeeld om vooral te gaan stemmen op 20 maart tijdens de Provinciale Statenverkiezingen op de SP. Laat uw stem niet liggen.

Lees verder
18 februari 2019

Provinciehuis Noord- Brabant in de schijnwerpers voor de a.s. verkiezingen

Foto: Dagblad / Brabants dagblad

Den Bosch- Over een maand mogen wij naar de stembus. Voor de Provinciale Statenverkiezingen. Mocht je dit zijn ontgaan of er niet elke dag aan denken: sinds maandagavond zijn de schijnwerpers letterlijk gericht op de gevel van het provinciehuis in Den Bosch. Om dagelijks aandacht te vragen voor de verkiezingen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier