h

Provinciale Statenverkiezingen 20 maart 2019!

8 februari 2019

Provinciale Statenverkiezingen 20 maart 2019!

Foto: SP

Voor SP Boxmeer zijn de voorbereidingen inmiddels van start gegaan voor de a.s. verkiezingen.

Wij zijn de laatste week actief bezig geweest met het plakken van de verkiezingsborden in de gehele gemeente Boxmeer, Sint Anthonis en Grave. Daarnaast zijn de borden die u langs de weg vind om de lantarenpalen ook al voorgeplakt en staan ze te drogen in de schuur.

Foto: SP

Voorlopig zijn wij nog druk doende met de verkiezingen en kunt u met regelmaat de SP op straat vinden. Zo kunt u ons treffen als wij huis aan huis folders verspreiden, de verkiezingsborden aan het bijwerken zijn en/of ophangen aan de lantarenpalen en als wij actie voeren op straat.

#PS2019

U bent hier