h

Blog Johan Koelman

12 november 2017

SP Boxmeer komt uit een andere gemeente:

Met deze woorden reageerde het CDA op de algemene beschouwingen naar de SP. Ook wethouder Hendriks herhaalde deze woorden. Beide gaan voorbij aan de signalen die de SP van de inwoners krijgt en HOUDEN de AFSTAND tot de inwoners in stand. 

Lees verder
8 december 2016

Auw

Zondagmorgen 4 december, tijdens een kadertraining van de SP zagen we (afdeling Boxmeer) dat Hovsep Khachatryan zijn inboedel op internet te koop aanbood. We hebben direct contact gezocht. Het was waar. Hovsep en zijn gezin zouden woensdag 7 december uitgezet gaan worden.

Wat een slag in het gezicht. Een directe rechtse uit de hoek van de VVD. Nog versuft van de klap hebben we weinig meer meegekregen van de training. Wel hebben we gekeken naar de mogelijkheden die er nog waren. Mensen geïnformeerd, Emile Roemer gebeld.

Lees verder
12 juli 2014

Eén jaar SP: van wijkraad- tot fractievoorzitter

Het is nu zomer 2014. Een jaar geleden werd ik door Bert Moeskops gemaild dat hij me wilde spreken. Ik wist direct waarover hij me wilde spreken, in 2014 zouden er weer gemeenteraadsverkiezingen zijn en Bert herinnerde mij aan mijn uitspraak van vier jaar ervoor : "Ik wil de wijkraad Boxmeer-Noord goed achterlaten, kom over vier jaar terug!". Ik reageerde direct dat ik mee wilde doen en we hebben een afspraak gemaakt.

Lees verder

U bent hier